Δημήτριος Κων. Γεμενής (DDS)

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο κ. Δημήτριος Κων. Γεμενής είναι χειρουργός οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (DDS), με πολυετή πείρα και ικανότητα να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολο περιστατικό. Η συμμετοχή του δε, σε ποικίλα συνέδρια που μελετούν την βέλτιστη αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών αλλά και όλες τις νέες εξελίξεις στον κόσμο της οδοντιατρικής, της χειρουργικής οδοντιατρικής και της αισθητικής αποκατάστασης του στόματος τον καθιστά ενήμερο για κάθε νέα τεχνολογία και τεχνική τις οποίες και εφαρμόζει στο υπερσύγχρονο ιατρείο του.

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως οδοντίατρος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού, στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού) και σε ιδιωτικό Οδοντιατρικό Κέντρο. Τον διακρίνει έντονο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον που αποδεικνύεται από την προυπηρεσία του και στο Πολυϊατρείο της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Ιατροί του Κόσμου».


 

Σύγχρονη Οδοντιατρική

Ο Ιατρός χρησιμοποιεί σύγχρονα εργαλεία και μέθοδους στον επίσης σύγχρονο χώρο του, με σεβασμό στον πελάτη και στη διαρκή προσπάθεια για αναβαθμισμένες υπηρεσίες ορθοδοντικής.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο οδοντίατρος έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο την συνεχιζόμενη κατάρτισή του.